About

Hehoi!

Deze pagina vertelt jullie iets meer over mij...

Girl who loves chocolate, flowers, friends, family, books, sailing, summerdays, darwing, writing, the sky, surprises and hot tea.

Dat was dus mijn bio op instagram. Dit ben ik iets meer uitgelegd:


Ik ben een vrolijk meisje, en mij zie je altijd rondlopen (noem je dat lopen? Eerder stuiteren...) met een big smile. Ik hou van lezen, dansen, en ik ben best wel creatief. Ik kan ook heel creatief zijn met rommel, dus ja... Mijn kamer is 1 grote puinzooi. Dan hoor ik mijn ouders weer zeggen: ''Iris, wat ben je toch een sloddervos...'' Maar als ik iets leuk vind, ga ik er met de volle 300% tegen aan.
In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, lees ik weer een boek uit, ben ik buiten, teken ik, of zit ik achter de computer. Ook kijk ik graag films en luister ik veel muziek. Maakt niet uit wat voor muziek, zolang het maar een beetje dansbaar is!  Voor de rest doe ik de gewone dagelijkse meidendingen.


In de zomer zie je bij altijd terug op het strand (niet bruin, maar zo rood als een kreeft), waar ik zeil en afspreek met vriendinnen. Super gezellig! Ik lees, zwem, sport... Het strand is voor mij een paradijs!

Ik schrijf graag  om mijn inspiratie kwijt te kunnen en verveling tegen te gaan. Ik blog over alles wat mij bezig houdt, en wat er gebeurt in mijn ontzettend interessante  leven ^^

Veel leesplezier!

Liefs, IrisGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!