zaterdag 19 oktober 2013

Random post

Nou mensen, op het moment heb ik nou niet echt heel veel inspiratie... Dus in deze post zet ik alles waar ik op het moment mee bezig ben!

Polyvore...

Reading...

- Erebos. Best wel een leuk boek, maar ik vond het niet heeeel spannend....
- Drie koffers vol (tot nu toe is dit echt een heel saai boek, maar iedereen vindt het een heel leuk boek, dus ik zet door...)
- Het uur nul. Een boek om bij te huilen Weheartit...

 Ik ben echt heeel veel bezig met weheartit. Als ik me verveel ga ik gelijk naar weheartit! Ik vind het echt zo'n inspirerende site!


Voedsel...

Ik ben echt helemaal verslaafd aan chocolade met rozijnen en nootjes er op... En omdat het weer appelpluktijd is, bakt mijn moeder weer de lekkerste appeltaart die je ooit geproefd hebt... 

Dieren...De hondjes van m'n tante komen een weekje logeren... Een enorme schatjes die teckels, maar soms zijn ze echt wel heel ondeugend... :p

School... :(

 Helaas is m'n vakantie maandag al weer voorbij... Hoezee, school begint weer! (druipend van sarcasme)

Friends...

Samen met Desi ben ik gisteren naar Juustom, de zorgboerderij gegaan voor onze stage. En we kunnen daar onze stage gaan lopen! Kinderen met een handicap komen hier logeren, en wij gaan ze vermaken... Ik heb er echt heel veel zin in! 

Woensdag ben ik met een andere vriendin, Tamar, en mijn zus en moeder naar Antwerpen gegaan. Daar hebben we heel de Ikea doorgeneust, en hebben we nog even geshopt. Ik ga nog een shoplog maken!

En vandaag ga ik naar Megan. Daar ben ik al zo lang niet geweest vergeleken met vroeger! Samen met Megan is het altijd fun!


Music...

- Ed Sheeran, Little bird. (zie filmpje)
- Taylor Swift heb ik nu ook ontdekt, en alle liedjes zijn gaaf!
- Random liedjes uit de top 40. Op het moment vind ik het niet zulke heeeele leuke liedjes, maar het kan er nog mee door.Stopwoordje...

Random. Random dit, Random dat...Liefs, Iris

4 opmerkingen:

 1. Leuke blog heb je!

  x Juul
  www.jjjuuul.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die eerste is leuk! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die eerste twee outfits, I love it!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!