woensdag 26 maart 2014

Het leven is een spelletje.Het leven is een spelletje. Hoe je het ook speelt, het is jou spel. Je hebt zelf de keuze om van je leven een spel met plezier te maken. Door te zetten totdat je wint. Een andere keuze, is het opgegeven. Opgeven van het spelletje, omdat je denkt dat je toch niet gaat winnen. Mijn spelletje, is een spel waarin ik niet zomaar opgeef. Want ook al gebeuren er wel eens dingen waar ik niet blij mee ben, het niet mee eens ben... Maar hé, altijd positief blijven!

Mijn spelletje bestaat de laatste tijd vooral uit het aftellen tot de vakantie. Man, man, man... Wat een schoolsfeertje weer... Ik zit er weer volledig in...

Maar toch heb ik een paar leuke dingen om naar uit te kijken. Elk jaar wordt er voor de 1e tot 3e klas een voetbaltoernooi georganiseerd. Ik heb een heel gezellig team dit jaar, met allemaal lieve meiden uit mijn klas. Niet dat ik super goed kan voetballen, maar ik ben ik elk geval fanatiek genoeg ;)

De dag er na begint het volgende feestje, als we met havo en vwo 3 naar Amsterdam vertrekken... Schaam je diep, Iris... Ik ben nog nooit in A'dam geweest... Daarom heb ik er heel veel zin in! Volgens vele is Amsterdam heel erg fotogeniek, dus jullie zullen de foto's wel terugzien!

En natuurlijk de dagen vrij, omdat het Pasen is! Een weekend van vier dagen lang, mij hoor je niet klagen :)

Deze periode gaat eigenlijk toch best wel snel...

Liefs, Iris

1 opmerking:

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!