maandag 30 september 2013

Overdosis boeken, te veel school en een bak met ijs.

Iedereen die mij wat beter kent zet sowieso bij mijn hobby's: Lezen. Vroeger had ik echt een flinke verslaving aan boeken, en dat is de laatste tijd minder geworden! Daarom dacht ik: Waarom ga ik niet weer eens beginnen met lekker veel lezen?

En het boek waardoor ik weer flink aan het lezen ben gegaan is.... *tromgeroffel* PERCY JACKSON. Met de klas van Latijn en Grieks ben ik naar de film ''Sea of monsters'' gegaan. Super leuke film met zo'n vreselijk knappe hoofdrolspeler... Mijn lerares zei dat de boeken ook erg leuk waren, en toen ben ik maar begonnen met lezen. Vijf boeken van ieder zo'n 400 bladzijdes heb ik in vier weken of minder alle boeken uitgelezen. Ik kan niet wachten tot de derdefilm uitkomt

                                            UntitledMaarrr.... Toen kwam laatst mijn mede-boekennerd Sophie naar me toe, en ze zei: Gone deel zes is uit! Gone is een serie van zes super dikke delen, en ik was en ben super benieuwd hoe het afloopt. Als je niet houdt van zeer ranzige, moorddadige verhalen... Dan is Gone geen aanrader! Maar goed, toen ik in de Mediatheek kwam stond ie daar. Gelijk meenemen dus, ook al had ik nog een Percy Jackson boek te gaan. Ik ben nu ongeveer op de helft van het boek, en het is echt ranzig. Maar maakt niet uit, ik wil weten hoe het afloopt! 

En ik ben nog lang niet door m'n boeken heen. Nog een mede-boekennerd is mijn lerares Nederlands. Zij heeft de hele bibliotheek al gelezen, en ze ging ons alle leuke boeken aanwijzen. Dus daarom ligt ''Erebos'' nu ook op mijn bureau te wachten.


Ik hou veel van boeken, maar ook van ijs. Lekker romig koud ijs.... Mjaammm! Samen met mijn vriendinnetjes Megan en Desi ben ik naar de Lidl geweest toen we tussenuur hadden, en we hebben we op school een bak ijs leeg gelepeld. Even pijn aan je buik daarna, maar dat heb ik er voor over!

School is zoals gewoonlijk weer veel te veel, en ik heb soms echt een hekel er aan dat ik op vwo zit. Genoeg over school. 

Ohja, ik heb ook last van zomer afkickverschijnselen. 


Bijna vakantie... Aaaaah wat heb ik daar zin in!


Liefs, Iris

1 opmerking:

 1. Hello,
  Ahh, i'm really going to make it a goal to start reading more!
  ( p.s i enjoyed reading this post and look forward to seeing more )

  http://beautyykisses.blogspot.co.uk/
  -Demi x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!