zaterdag 16 november 2013

3 favo insta-accounts #1

Gooooodmorninggg....

Heb jij dat soms ook wel eens? Dat er ineens, POEF, 1000000 creatieve ideeën in je hoofd opspatten? Zeer irritant, omdat ik ze dan allemaal wil verwerken in foto's, tekeningen of schilderijen... Waar ik voor foto's vooral door geïnspireerd raak is het fenomeen Instagram! Voor de gene die het niet kennen, een app om foto's op te zetten en die daarna te bewerken met een filter. Veel aandachtstekort meiden gebruiken deze app vooral om dagelijks hun geplamuurde bewerkte #selfies er op te zetten. Gelukkig zijn er ook nog mensen die er normale mooie foto's opzetten. Telkens als ik weer genoeg leuke accounts heb opgespeurd, zet ik er drie op mijn blog. Vandaag:

Teapalm

Ik word heel erg geïnspireerd door de vintage en herfst kleuren die dit meisje gebruikt. Ze heeft hele gave foto's waar af en toe wel eens een hele gave fotoshop tussen zit. Echt weer zo'n creatieve duizendpoot!


Seafleurs


Deze meid maakt van die foto's die ik ook zal willen maken. Dr. Martens, draaimolens en zee zijn haar favorieten, en met een mooi filtertje heeft zij echt een inspirerend effect!


Fetching_tigerss 


Annegien is onderhand een hele bekende instagrammer aan het worden! Ze heeft echt onwijs gave fotoshop effecten! Ik heb al eens geprobeerd zo'n foto na te maken, maar fotoshop en ik zijn niet de beste vriendjes... Ondertussen heeft deze (Nederlandse!!) meid al 211000 volgers... 

Als jullie nog leuke accounts weten, zet gerust een reactie!

Ohja, mijn accountnaam is Lifeofirisx, neem maar eens een kijkje ;)

Liefs, Iris

p.s. Mijn laptop moet echt eens stoppen met het woordje app telkens in aap te willen veranderen!


2 opmerkingen:

  1. Ik kende ze nog niet... Maar ik ga wel eens een kijkje nemen op alle accounts. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!