zaterdag 30 november 2013

If you look closer, you see the nature's beauty

Toen Iris ging gaan lopen met de camera aan haar hand... Eigenlijk is mijn tuin nog best wel fotogeniek voor de tijd van het jaar. De hele tuin is al volop herfstklaar, maar ik heb toch nog een paar mooie plaatjes weten te schieten. Het weer zat weer niet echt mee, want na 10 minuten begon het te regenen... Ik begin een aardige fobie te ontwikkelen voor regen, dus ik ben naar binnen gegaan met toch nog een paar mooie plaatjes op mijn fototoestel. Die hoop bladeren moet een hartje voorstellen (creatief hoor Iris...), maar dat is dus een beetje mislukt... Maar de kleuren waren mooi en het gaat om het idee.

Normaal maak ik nooit foto's... Misschien omdat mijn zus echt heeeeele mooie foto's kan maken, en mijn foto's zijn daarnaast dus echt dikke prut. Toch ga ik wat vaker foto's maken, want ik vind het echt leuk om te doen!

Ik kwam trouwens nog een grappig zinnetje tegen over de aarde:
Save the earth, it's the only planet with chocolate.

Liefs, Iris


5 opmerkingen:

  1. Ik vind het echt mooi foto's! En dat zinnetjes is echt grappig! :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie fotootjes Irisje :)! En inderdaad.. dat zinnetje is helemaal waar. Ook de enige planeet met B&J ijs, aaah! Love, xo Desi

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!