woensdag 20 november 2013

blaaack daysNa een kwartier douchen, met water van rond de vijftig graden ben ik nu dus eindelijk ontdooid. Nou mensen, de winter is weer volop begonnen... Feestje! 
Nee grapje, ik haat dit deel van het jaar. Regen die zo hard aankomt dat je gezicht uiteindelijk voelt alsof er met schuurpapier over je gezicht gewreven, en het lijkt wel alsof je benen er elk moment af kunnen vallen... 

Vandaag was dus weer zo'n typische dag waarop alles tegen zat. School begint al weer redelijk mijn keel uit te komen, en ik doe veeeel liever andere dingen dan te leren... Vooral leren voor aardrijkskunde is vreselijk. De leraren die dit vak geven, zijn toppers in het maken van de meest onbegrijpelijke proefwerken. Hoe hard ik ook leer, ik haal bijna nooit hoger dan een zesje. Maar vandaag kreeg ik dus te horen dat ik een 8,7 voor mijn proefwerk heb! En ja, ik danste in de klas. Nu nog even zorgen dat ik ook eens wat hogere cijfers voor wiskunde haal... Waarom moét je nou je hele schoolcarrière wiskunde in je vakkenpakket blijven houden? A.u.b. is er iemand met een goed antwoord op deze levensvraag van mij?

Voor de rest lijd ik op het moment een heel normaal leven, en stoot ik te vaak mijn kleine teen.

Liefs, Iris
4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's. Ik vind je blog heel mooi, ik volg 'm nu (:
  Liefs,

  www.ocean-hearts.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, jammer dat alles vandaag tegen zat meid! Hopelijk komt het geluk gauw jouw kanten uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, wat leuk geschreven! Hele mooie foto´s allemaal trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!