zondag 5 januari 2014

Goede voornemens...

een beetje laat, maar...: HAPPY NEW YEAR! Ik wens al mijn lezers het meest wondervolle, supergave, perfecte jaar ever.

Heel twitter staat vol met mensen die zeggen: Een nieuw jaar, een nieuw begin. Misschien wel een nieuw jaar, maar helemaal opnieuw beginnen kan niet. Toch kan je sommige dingen wel eens echt doorzetten. Dingen die je altijd al wou. Daarom bestaan de goede voornemens! Ongeveer 99,9% van de mensen met voornemens halen hun doel niet, maar maakt niet uit ;)

Mijn voornemens? Eigenlijk ben ik niet zo van de voornemens (eten is veel te lekker om te lijnen...). Maar toch ga ik een paar dingen proberen te halen dit jaar.

Mijn goede voornemens:

♥ Ik ga dit jaar in totaal 50 tekeningen maken. Ik ga ze nummeren, en ook posten op mijn blog.... Ik kan mijn creativiteit enorm goed kwijt met tekenen, en ik word er gelukkig van. Alleen maar positiviteit!

♥ Ik ga eens een heel groot onderzoek naar mijn vervolgopleiding starten. De tijd begint al te tikken, ik ga al bijna op kamers! (Nu hoor ik mijn moeder al zeggen: ''En ik ben al bijna 80!'')

♥ Ik ga leren koken.

♥ Ik ga meer bloggen

♥ Ik ga meer fotograferen

♥ Ik ga minder op mijn mobiel

Zo, dit zijn toch wel haalbare voornemens?

Hebben jullie nog voornemens?

Liefs, Iris1 opmerking:

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!