zaterdag 28 december 2013

Een random kijkje in mijn huiskamer

Soms heb ik zin om lekker te flikflooien met de camera van mijn moeke. Gewoon, even lekker alles uitproberen wat er op dat mooie apparaat zit. Niet dat ik er veel van snap, want als ik mijn foto's op de computer zit te bekijken, begint mijn zus altijd te zeuren dat ik de ISO anders moet doen, en dat ik de instelling anders moest doen en blablabla.... Ik ben geen wonderkind in de fotografie, maar oefenen blijft leuk...

Aanschouw mijn huis, door een camera gezien.
Nog twee dingen die ik wil zeggen over deze foto's:

Ik heb Pucasokken aan omdat bijna al mijn sokken spoorloos verdwenen waren. Ik kon ook nog een Hello Kitty paar aantrekken, maar die waren inclusief fel roze, groen en geel....

Ten tweede, op de tweede foto. In de theepot zit mijn nieuwe verslaving: Blueberry muffin tea. En dan denk je: Hallo, je doet toch geen cake in thee? Dat denk ik nou ook... Zeker een aanrader voor de liefhebbers!

Voor de rest is mijn vakantie heeeerlijk rustig, en ben ik gisteren naar de meest geweldige film van het jaar geweest: CATCHING FIRE. Nog een aanrader voor deze vakantie!

Hoe is jullie vakantie?

Liefs, Iris

2 opmerkingen:

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!