vrijdag 31 januari 2014

life's a mess

Ein
de
lijk

VRIJDAG!

Jeeeeemig, mensen wat een lange dagen zijn dit zeg... De derde klas is beslist geen pretje!

Hierbij bied ik mijn excuses aan voor een paar weken (!!!) niet schrijven op mijn blogje. So's, proefwerken en staaaaapels huiswerk zijn soms belangrijker dan computeren. Beslist niet leuker, maar ik heb geen zin om dit jaar nog eens te moeten doen ;)

En wat er in het boeiende leven van een random zeeuws meisje is gebeurd deze laatste weken? Niet zo heeeel veel speciaals...

Ik heb weer een zeer heftige aanval van de boekenkoorts. In 2 weken heb ik drie boeken uitgelezen, die stuk voor stuk heel mooi waren. Maar de allermooiste, een ├ęchte aanrader:
Inwijding. Wat een ontzettend gaaf, super, leuk, romantisch boek. Ik vind hem persoonlijk bijna beter dan de Hongerspelen, dus dat geeft het leukheidsgehalte wel aan...

Ook ben ik weer eens wat meer aan het pianospelen. Ik heb nu op internet het liedje 'Imagine' van John Lennon opgezocht, dus ik hoop dat het lukt om die te kunnen spelen. Ook kan ik het liedje 'L'apres Midi' al voor een groot stuk. (TROTS!)

Ook turn ik sinds dit jaar weer elke maandag. En mijn doel... Een stuk leniger worden. Ik heb deze maandag de arabier-flikflak geleerd, en ik ben van plan om echt veeel beter te worden. Daar is wel oefening voor nodig, dus daar gaat ook een beetje van mijn kostbare vrije tijd naar toe.

Nu sta ik op het punt om in elkaar te zakken. En daar heb ik ook behoefte aan. Even in elkaar zakken en even niet meer doorgaan. Dankjewel, dat het weekend is. Zonder weekend had je me als een uitgezakte pudding van de grond kunnen schrapen.

Say cheers, to the freaking weekend. (niet echt dat mijn weekend uit meer gaat bestaan dan slapen en leren, maar IDC!)

Nog een leuk inspiratieplaatje en dan zeg ik: Houdoe ;)

Liefs, Iris
                                Untitled


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!