dinsdag 11 februari 2014

#instagramleven

Instagram. Dé plek om leuke foto's op te zetten. Foto's die je later als mooie herinnering hebt. Sinds ik mijn mobieltje heb, probeer ik elk leuk moment even op de foto te zetten, zodat als ik later terug kijk, weer een beetje kan voelen hoe het toen was. Als ik nu terugkijk in mijn foto's kom ik dingen tegen die ik anders al lang vergeten was. En het leuke van Instagram? Een extra filtertje over je foto, en je krijgt een foto met een finishing touch!

#Outside  Ik heb zo'n enoooooorme verslaving (misschien kan je dat niet noemen, maar oké) aan mooie luchten. Mijn leven zou perfect zijn als elke lucht even geweldig zal zijn. Dit was echt een hele fotogenieke lucht!

#Selfie   Terwijl ik zat te leren, viel de schaduw van het raam, precies goed op mijn gezicht. Als ik selfies post, moet er wel iets speciaals in zitten.


#Bestfriends   Op de verjaardag van een vriendin, zijn we foto's gaan maken. Het resultaat: heel. veel. leuke foto's. Deze meisjes en de fotografe zijn echt de beste vriendinnetjes op de hele wereld! 


#Flowers   Na een wandelingetje met de camera vond ik dit toch wel een hele mooie foto van de hortensia die zich nog steeds diehard levend houdt. 

#Tb   Deze zomer heb ik samen met mijn vriendin een fotocover gemaakt op ''One way or another'' van One Direction. Dit vond ik zo'n lieve foto, dat ik hem wel eens moest posten. Bah, ik mis de zomer :(
  Heb je ons filmpje nog niet gezien? --> http://www.youtube.com/watch?v=ObqQm_vA66M
#Eye Voor de verjaardag van foto 3 ben ik bij Desi blijven logeren. Twee meisjes die fotograferen heel leuk vinden, een lampje, en een zelfgebouwde tent(Jaja, even jeugdsentiment) zijn de perfecte ingredienten voor een paar hele mooie foto's. Dit is dus mijn oog :D. Ohja, ik vond mezelf heel grappig toen ik als onderschrift schreef: Eye see you.


#Icecream ooit, toen ik met mijn gezinnetje uit eten ging, maakte ik een foto van mijn ijsje. Op het zelfde moment maakte mijn broertje een foto met flitser. Zie hier: het resultaat. Dit is al een redelijk oude foto, maar ik ben er heel erg trots op! Het kanten kleedje geeft er ook nog iets extra's aan.                           
#Shadow  Ik heb iets met schaduw de laatste tijd... Omdat de schaduw van het raam heel mooi op de houten vloer viel, en Iris in haar ochtendjas met een camera in haar hand liep, werd deze foto geboren.


Voor de rest is mijn leven weer lekker normaal, maar geniet ik er wel van! Misschien verander ik mijn blog nog wel in de naam: Het boeiende leven van een doorsnee tiener.

Liefs, Iris

3 opmerkingen:

  1. Super gave foto's! Wat is je instagramnaam? Die foto met het ijsjes is echt speciaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooie foto's inderdaad, ik ga je meteen volgen op insta :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!