dinsdag 3 december 2013

De ontzettend romantische feestdagen.

Soms kan je toch zo over je nek gaan van al die overromantische filmpjes en foto's op social media. Zo'n filmpje van echt een per-fect stelletje dat de per-fecte relatie heeft. Ze hebben blijkbaar ook de drang om dit te filmen, een kwijlmuziekje er onder te zetten en vervolgens het op Facebook te uploaden. Tóch zijn er soms van die filmpjes of foto's die ik dan stiekem in mijn bucketlist zet, omdat ik ook een keer een kusje onder een mistletoe wil hebben. Daarom ben ik ook zo jaloers op al die Amerikanen, die enorm overdreven kerst vieren, inclusief: Boven elke deur een mistletoe, een enorm uitgebreid kerstdiner, ( dit doen wij soms ook, maar Amerika is 1000000 x zo enthousiast), dikke kerstmannen op elke hoek van de straat en grote kerstfeesten. 

En om alvast een beetje in de kerstsfeer te komen: een kleine verzameling kerst en winterplaatjes :)
In mijn leven in dit boerengat zijn de jongens nou ook niet echt bepaald romantisch en ze beginnen vast te kotsen van ellende als ze dit bericht met deze zoetsappige foto's zien...  GTA en FIFA zijn toch echt een stuk leuker dan jezelf behangen met kerstlichtjes.

Nu nog hopen op een witte kerst, en als cadeautje: Een leuke jongen ;) 

Heb jij al zin in de kerstdagen?

Liefs, Iris7 opmerkingen:

 1. Haha kan me er heel goed in vinden! Stiekem ben ik ook altijd heel erg jaloers op die Amerikaanse kerstfilms en de sfeer die daar altijd hangt.. Jammer dat het hier niet zo enthousiast gevierd word. En die leuke jongen mag er van mij ook wel bij zijn hihi ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeh hele leuke foto's en ik ben het er helemaal mee eens ! de sfeer die daar hangt in inderdaad heel anders dan bij ons in Nederland! liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Brrrr die overdreven romantische filmpjes zijn inderdaad echt verschrikkelijk! (net als al het andere overdreven kleffe gedrag trouwens haha)
  Maar heel stiekem zou het toch wel tof zijn als kerst hier net zo gevierd zou worden als in andere landen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie plaatjes, de kerst is echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Houd echt van de gezelligheid!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!