zaterdag 14 december 2013

Waar ik me de laatste tijd heb verstopt

Vraag: waar heb ik me verstopt?
Antwoord: In schoolboeken.

Ho,ho,ho waar gaat dat heen? Iris die van 5 uur tot 10 uur met haar neus in de boeken zit te leren...
aaaaah al die leraren dachten weer eens grappig te doen, en gaven een enorme hoeveelheid so's, proefwerken en huiswerk op. De gedachten van een leraar: ''Sinterklaas en de pieten zijn het land weer uit, en die pieten moeten vast wel even uitrusten. Dan kunnen ze dus niet zien hoe stout wij zijn, dussssss..... Laten we die kindertjes eens even goed afbeulen.
Ondertussen is het buiten 8 graden kouder geworden, is Sinterklaas al weer naar spanje (zeer jaloers), heb ik 2 keer stage bij Juutsom gelopen (vertel ik nog meer over), ben ik verslaafd geraakt aan een nieuwe theesmaak, en voor de rest, lijd ik een zeer gewoon leven.

Voor de rest ben ik de laatste tijd heel veel bezig met inrichtingsideeën. Waarom weet ik niet, maar ik word er blij van. Net zoals ik blij word van leuke berichtjes, cadeautjes aardige mensen en chocolade. Nu we het er toch over hebben, ik heb laatst een gratis chocoladeletter gekregen van de appie. Hoezee, die tijd na Sinterklaas is misschien nog wel beter dan Sinterklaas zelf.

Maar, homeinspiratie dus.... Vandaag gewoon alles, alles, alles, alles in eeeeeheeen. (oehoehoe)
Keukens, slaapkamers, alles.Waarom kan ik de plaatjes niet grooooter maken? AAAH blogger is frustrerend...

Wat ik vooral leuk vind aan deze plaatjes: Veel wit, bontjes en iets wat ik moét hebben in mijn huis van later: Iets met bakstenen, zie het laatste plaatje met de omgedraaide fiets. Zonder bakstenen is mijn leven dus niet compleet. Ohja, zonder enorm veel ramen gaat mijn leven ook nooit zinnig (zonnig) zijn. Ik ga niet meer zeuren over huizen, want anders val je in slaap als ik ga praten over vintage kleuren, bordeaux en.... Je snapt me ;)

Nog 1 weekje doorzetten, en ik heb vakantie. Het is dat dansen met computers niet echt heeeel erg comfortabel is, maar ik heb zin om heel veel te dansen. 

Houdoe mensen, ik ga me verder ergeren aan Gordon met zijn rol in Holland's got talent.

Liefs, Iris

1 opmerking:

  1. mooie inspiratieplaatjes! ik ken het studieboeken gevoel haha ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!