maandag 15 april 2013

Film: catching fire

Helloo people!

Ik ben sinds kort een groot fan van ''de hongerspelen''. Toen ik bij een goede vriendin van mij was zag ik de film. Ik was er niet gelijk verliefd op, want ik kan je zeggen: Ik ben echt een bangerik. Een beetje bloed, dat kan ik nog wel aan, maar horror's, nee bedankt... Ik kijk wel heel graag naar flikken Maastricht...
Nou ja, zoals ik al zei: ik ging dus gezellig een filmpje kijken. Toen werd er mij dus wijsgemaakt dat de film echt niet eng was, en dat je bijna  geen bloed zag. Toen ik de film had gezien dacht ik: ''Dit is raar... ''. Maar omdat bijna alle meiden de boeken al eens hadden gelezen, ben ik toch nog overgehaald de boeken ook te lezen! Ik had het nooit verwacht, maar de boeken zijn echt GE-WEL-DIG!
Ik ben verslaafd. Verslaafd aan de hongerspelen serie. Dus toen ik een blogbericht zag staan over de verfilming van het tweede deel, ben ik gelijk op internet gaan zoeken.

Catching fire is het vervolg op het succesvolle eerste deel. Ik vind persoonlijk het eerste deel nog steeds het allerbeste deel... Toch ben ik heel benieuwd hoe ze deze film gaan verfilmen. Alvast een voorproefje:Ik ben heel benieuwd naar deze film... Ik ga hem zowiezo in de bioscoop bekijken!

Love,

Iris

2 opmerkingen:

  1. Ik heb de film nooit gezien en de boeken ook nooit gelezen.... Maar ik ga de film zeker kijken! Het lijkt me echt een super toffe film.

    XO The Daily Fashion Drug

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ow wie was die vriendin eigenlijk ? :p Iemand die heel erg op mij lijkt misschien? Ik vind persoonlijk de film veel minder leuk dan de boeken. Maar de boeken zijn echt GEWELDIG! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!