donderdag 25 april 2013

Stylight gift

Hoihoi allemaal!

Vandaag was ik zoooooo vrolijk! We zijn met mijn schoolvoetbal team 2e van de poule geworden, en... Het was gewoon 21 GRADEN! Waaw! zo mag het van mij iedere dag zijn. Natuurlijk kan ik niet langer dan een paar minuutjes in de zon lopen, of ik verbrand al. Dus ik heb om het uur heel braaf zonnebrand opgedaan, maar ben het op 1 plaatsje vergeten. Mijn knien. Nu zijn mijn benen: Wit-rood-wit. Wit op de plekken waar mijn scheenbeschermers en broekje hebben gezeten... Dat verbranden was wel een klein minpuntje vandaag.

Maarrrr..... Toen ik thuis kwam, lag er een pakketje met mijn naam in de brievenbus. Ik heb meegedaan met de actie van stylight. Als je als blogger een board aanmaakte, kreeg je een goodiebag thuis gestuurd. Zo heb ik Stylight ook ontdekt. Op stylight maak je je eigen board aan. Dat betekend: Je maakt een soort prikbord met foto's die je ontdekt op het internet, of die je zelf fotografeert. Van alle foto's maak je een collage. Zo kan je andere gebruikers van Stylight ook inspireren met jouw stijl. Ik voel mezelf wel een beetje stom, want al die bloggers hoor ik praten over stylight, maar zelf heb ik er nog niks mee gedaan!

Dit zat in het pakketje:
Ik ben er echt superblij mee, want ik was al aardig door mijn sieradenvoorraadje heen... De tas is ook erg handig als gymtas!


Love, Iris

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Dit pakketje krijg ik als het goed is ook binnen :)

    www.simplynoir.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!