dinsdag 28 mei 2013

I'm going to surviveeeee......

Heeeeeeey mensen!

Ik heb een klein probleempje... Ik ga de komende 3 dagen flinke afkickverschijnselen krijgen... Ik moet 3 dagen zonder gsm!!!!

Okee, nee zo verslaafd ben ik nou ook weer niet, maar ik ben wel 3 dagen totaal van de buitenwereld afgesloten, en komen er dus ook geen nieuwe berichten op m'n blog. Ik ga namelijk 3 dagen survivallen in de Ardennen!

Elk jaar gaan de tweede klassen op survival naar de Ardennen. Iedereen komt altijd met verhalen thuis van: ''Het was geweeeeeeeeeeeeldig'', dus ik verheug me er al bijna mijn hele leven op ;)
Het is niet echt survivallen, want je moet niet in de bosjes je boodschap doen, of zelf je eten zoeken en koken. We staan met onze tenten op een camping.
Wat wel een beetje survivallen is: Ik ga dus diehard sporten. Elke dag doen we een paar activiteiten, zoals abseilen, kletteren of mountainbiken. En dan blijf je 's avonds lekker laat op met je vriendinnen in je tentje. Dusss.... Ik kom zeker weten helemaal uitgeput thuis!

Ik ga zeker bijhouden wat ik per dag doe, en bij thuiskomst zet ik een uitgebreid verslag op mijn blog. (Dit is een goede week om eens te starten met elke week (proberen) een weekoverzicht bij te houden).

Hoe ik mijn survival weekje ga survivallen? Makkie: Snoep meenemen, en met je liefste vriendinnen lekker gek doen. Het beste ingrediënt voor een geslaagde dag: vriendinnen.

Ik hoop wel dat het weer een beetje mee zit... Zondag lag er nog sneeuw, maar het weer is veel vooruit gegaan. De kans op regen is wel groot, maar... Achter de wolken schijnt de zon! (toch?)

Ik denk dat het echt een hele leuke tijd gaat worden met veel gezelligheid en fun. Wish me luck!

Love, Iris

Ziet er niet verkeerd uit, toch?

p.s. Ik heb een nieuwe Lay-out. You like?

2 opmerkingen:

  1. Wat cool dat je gaat survivallen, dat lijkt me zo gaaf om eens te doen! Bedankt voor je lieve reactie. Ik ben je gaan volgen, het zou leuk zijn als je me terug volgt. :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahah veel plezier en succes zo zonder je gsm ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!