vrijdag 3 mei 2013

Book list

Heihoi lezers :)

Al een tijdje vakantie. Vakantie betekend: lekker niks doen, afspreken met vrienden, leuke uitjes en... Boeken lezen!

Ik ben een enorme boekenworm. Als ik me verveel pak ik het liefst een boek. Een romantisch of spannend boek, dat maakt mij niets uit, zolang ik er maar lekker bij kan wegdromen. Vaak lees ik ook boeken met een verhaal wat niet eens echt zou kunnen gebeuren. Bijvoorbeeld de bekende serie ''Twilight''. Romantisch, actie en een mysterieus randje.


Helaas moet ik eerst 12 kilometer fietsen om bij de dichtstbijzijnde bibliotheek te komen. En net vandaag was het supermooi weer om lekker in de zon een boekje te lezen, en ben ik totally boekloos. Een ramp dus! Toen kwam ik op het idee om achter in mijn kast te kruipen, en het eerste boek van Harry Potter te pakken. Vroeger moest ik er niets van hebben, want ik vond Harry Potter veel te eng. Maar toch is het een leuk boek om verveling tegen te gaan!

Toch ben ik van plan om naar de stad toe te fietsen en om een stapel boeken in te slaan. Even een lijstje wat ik mee moet nemen:

- Fallen -Lauren Kate
- Judas - Helen Vreeswijk
- Inwijding -Veronica Roth
- Sevenster -Alexandra Penrhyn
- Between -Jessica Warman
- Soulmates -Joss Stirling

Weet jij nog een goede boekentip? 

Love, iris

1 opmerking:

  1. Between heb ik ook net liggen! De boeken van Maggie Stiefvater en Lauren DeStefano liggen een beetje in het fantasy en dystopia genre van jouw boekenlijstje, dus misschien dat je die ook leuk zou vinden :) xx

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!