zaterdag 2 februari 2013

Foto ideeën...

Hello lieve lezers!

Weekend, I LOVE IT! Geen school, geen gezeur (alleen dat van mijn vader ;) ) , en geen leraren die maar blijven zeuren over bloedvaten, kwadraten en andere rotzooi. :D School is best leuk hoor, als je de lessen het huiswerk en de leraren wegdenkt. En weekend betekent ook bloggen  ...

Als ik een leuk boekje zie, lees ik het gelijk. Vandaag keek ik in een boek van mijn moeder. ''Het creatieve fotografieboek.'' Daar stonden een paar hele leuke fotoideeën in. Ik hou zelf erg van fotograferen, dus ik ben er wel door geïnspireerd geraakt.

1 idee vond ik echt heel leuk. Er stond een collage van allemaal voeten en schoenen in. Je denkt misschien, voeten? Hoezo voeten? Ik vind het zelf een heel creatief idee, dus ik heb er een paar foto's van gemaakt.  

Het idee maakt mij benieuwd naar wie er in deze schoenen staat. Ik ga zelf ook zo'n collage maken.  Als ik door de stad loop neem ik mijn fototoestel mee, en maak ik foto's van zo veel mogelijk rare schoenen. Het resultaat zul je nog wel zien ;)


                                       
Ook heb ik nog een paar andere ideeën opgezocht. Wie weet zie je er wel een leuk idee tussen zitten, en maak jij zo'n soort foto wel na. Ik zou het leuk vinden als je het resultaat naar me op stuurt, want ik ben benieuwd hoe creatief mijn lezers zijn :) En wie weet komt jouw foto wel op mijn blog :)

                                                     idee numero 1
Ogen zijn mooie dingen. En net jij en je best friend hebben de mooiste kijkers van de wereld. Naast         elkaar die koppies, en op de foto!


idee numero 2,
Deze is gewoon echt lachwekkend. Dit kan ook bijvoorbeeld op het strand, op de snelweg (pas op voor auto's) , verzin maar iets...Idee numero 3,
De handstand in het water. Een klassieker, maar met zijn alle op een rijtje is het zeker weten een heel leuk effect. Of bekijk de foto maar eens ondersteboven...


Idee numero 4,
Het leukst met een blondine en een brunette. Al liggend en kletsend op de foto, met jullie haren naar beneden. Dit kan ook op een tafel, busje, huis... haha, BE CREATIVE!

idee numero 5,
Met zijn 2en bij de zee. Deze meiden zijn echt abnormaal bruin, maar jij als blanke lady, ook mooi :) een beetje vreemd dat je met je skateboard op het strand bent, maar dat is maar een ''detail''. Ik ga eens wat vaker foto's die ik zelf maak of zie op mijn blog zetten. Goed voornemen...

-xxx- Iris.1 opmerking:

  1. Zo te zien moeten we binnenkort maar eens wat foto's gaan maken...

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!