donderdag 27 juni 2013

A little update

Hooooi lezertjes!

Ik zit op het moment met natte haren relaxt op de bank met een computer op mijn schoot eindelijk weer een nieuw bericht te schrijven. Sorry dat ik de laatste tijd niet zo veel blog, maar ik heb tot nu toe nog niet veel blogtijd gehad :( Maarrrr ik heb wel heel veel leuke dingen gedaan deze week!

Ik ben de laatste tijd veel te vinden op het strand van Cadzand-Bad om te helpen op de zeilschool van mijn vader. Superleuk, want ik mag helpen met de jeugdkampen, en dan leer je kinderen surfen, raften en noem maar op. Dat betekend dat ik zelf ook mag oefenen, en het surfen gaat al een stuk beter. Uitdaging voor in de zomer: Heel goed leren surfen.

Ook is Desi een nachtje blijven logeren. Het was lekker weer buiten (eindelijk...) en we hebben ook twee uur lang niks anders gedaan dan in de zon gelegen en lekker gekletst. Altijd gezellig als een vriendin blijft logeren! De volgende dag zijn we naar het strand gegaan, maar ben ik met een oorontsteking naar huis gegaan. Gelukkig doet m'n oor al niet zo'n pijn meer :) 
 

Links Desi, rechts ben ik ------->


Ook betekend zomer: Lekker vers fruit. In de tuin beginnen de aardbeitjes al weer lekker te groeien! 

De laatste tijd ben ik ook helemaal verslaafd aan meloen. Fris en fruitig! 

Ook zat er gister weer de fashionista in de brievenbus. En... Daar zat het blogazine bij! Er staan echt heel veel inspirerende berichten bij!

Aarbei + meloen + Blogazine = Vrolijke Iris
 

3 Juli ben ik jarig! Eindelijk ! Het leuke van mijn verjaardag is dat de zon (bijna) altijd schijnt, en dat het dan vakantie is. Maar 1 nadeel, veel van mijn vrienden en vriendinnen zijn dan op vakantie! 
Maar je verjaardag vieren met familie is natuurlijk ook heel leuk :)

En ik vertrek zo weer naar Desi voor een paar uurtjes bakken. Vanavond is de afsluitende bbq van mijn klas, en ik en Desi hebben de taak toetjesmakers op ons genomen. Ik ben benieuwd wat het resultaat is, want ik ben niet echt een goede keukenprinses...

Hopelijk wordt dit een vakantie om nooit te vergeten!

Love, Iris

3 opmerkingen:

  1. Het was zeker echt super gezellig! Ik heb zin in het bakken. Liefs xox

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil ook super graag het blogazine! xx Evi www.vintageholland.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wie zou er nou die mooie infinity foto hebben gemaakt? ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn blog te lezen. En natuurlijk neem ik ook een kijken op jouw blog! Ik hou van mijn lezers!